30 de setembre del 2015

L'EQUIP DE REDACCIÓ

Benvingudes i benvinguts a la nova optativa de 3r: Comunicació; assignatura des de la qual us anirem informant de tot allò que vagi passant entorn a l'escola i el barri i que pugui ser d'interès per a tothom.
Aquest semestre els alumnes que formen la redacció i que seran els encarregats d'investigar, treballar, redactar i comunicar les notícies són:



22 de setembre del 2015

LA PRENSA ESCRITA: EL REPORTAJE

Un reportaje  no sólo podemos encontrarlo en formato escrito, sino que también es muy habitual en el mundo audiovisual, es decir, en vídeo para ser emitido en televisión, o en audio para ser emitido a través de la radio, por ejemplo.

Aquí os dejo el enlace al reportaje que hemos leído en clase, y el vídeo del reportaje que también hemos visto. 

Artículo de El País:

Vídeo de TVE:


Y por si a alguien le ha parecido interesante el proyecto "Lectura fácil", aquí tenéis un enlace a su página web:

Recordad que el blog es un punto de encuentro y de intercambio, por lo que siempre que participéis o aportéis más información, será tenido en cuenta en la evaluación.

14 de setembre del 2015

2 de setembre del 2015

BOOKFACEFRIDAY

Us animeu a fer com els professors del departament de llengües i compartir amb nosaltres els vostres #bookfacefriday a l'espai de comentaris?
Si encara no sabeu què és això, aquí teniu un enllaç on podeu informar-vos i on trobareu diferents exemples. Cliqueu sobre la imatge de la dreta i esbrineu de què va aquest nou fenòmen a les xarxes socials. Vinga, animeu-vos!!!!




M'AGRADA LLEGIR


Espai de trobada per a totes les i els amants de la lectura, on volem compartir, recomenar, parlar i deixar-nos endur pel món dels llibres, les seves històries i personatges.


COMUNICACIÓ


Espai de l'assignatura optativa de comunicació de 3r d'ESO.


JOCS FLORALS

Espai dedicat a Jocs Florals, que com ja sabeu és una activitat del departament transversal a totes les llengües.

LATINE

Latine espatium

FRANÇAIS

Espace français

ENGLISH

English place

CASTELLANO

Espacio de lengua castellana.

CATALÀ

Espai de llengua catalana