30 de juny del 2016

VACANCES!!!! EL MEU DIARI D'ESTIU

Finalment han arribat la calor, la piscina, el temps lliure, ... Les VACANCES!!! I com cada any les iniciem amb moltes ganes i amb molt temps de lleure per endavant; i per aquest motiu us fem una proposta:

Sabeu què són els Urban Sketchers? Segur que alguna cosa n'heu vist:


De la mateixa manera, qui de vosaltres no sap què és un diari personal?



I com no, a qui més qui menys li agrada fer un álbum de fotografies, no?


Doncs bé, des del departament de llengües us convidem a no deixar passar tot el temps de lleure sense treballar la competència comunicativa  i per això us fem aquesta proposta tan xula.


ELABOREU UN DIARI D'ESTIU SETMANAL en una llibreta de la mida, forma o color que més us agradi. Cada setmana podeu anar escrivint una plana de reflexions personals, anècdotes, experiències, comentaris o cites de les lectures que llegiu, de les pel·lícules i o sèries que mireu, de les cançons que més us agraden... A més, podríeu fer dibuixos, decorar amb diferents títols o tipus de lletra, posar-hi fotografies; allò que us demani el diari cada cop que us hi poseu. També podeu fer les diferents aportacions alternant les diferents llengües que treballem a l'escola: català, castellà, anglès i francès. 
En conclusió, fer una barreja d'un sketchbook, un diari personal, un diari de viatge i un álbum de fotos: SIGUEU CREATIUS.








Aquells i aquelles que heu de combinar descans amb estudi, no us preocupeu, que a l'estiu hi ha temps per a fer-ho tot, això sí, amb una planificació prèvia i amb la voluntat de fer cada dia allò que us hagueu marcat com a prioritari.

I aquells i aquelles que disposeu de tot l'estiu per a gaudir del lleure, no teniu excuses: Llegiu molt, escriviu, feu fotos, dibuixeu, penseu, parleu i compartiu una part de tot això amb nosaltres mitjançant EL DIARI D'ESTIU. US HI APUNTEU? 

Aquells que us animeu a fer-ho, tornant al setembre ho doneu a qualsevol de les vostres professores o professors de llengua.


BON ESTIU A TOTHOM!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada